Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@15:58:19 GMT

موافقت با وام 200میلیونی روستایی

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۱۵۹۰

رییس بنیاد مسکن کشور گفت: در حال حاضر حدود ۵۰ درصد از واحدهای مسکونی روستایی در کشور مقاوم سازی شده است و طبق برنامه ریزی های انجام شده باید سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی را در روستاها مقاوم سازی کنیم. ناطقان: اکبر نیکزاد امروز، ۶ مردادماه در بازدید از طرح های مسکن شهرستان اندیمشک اظهار کرد: امروز با همراهی نماینده شهرستان اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و مسئولین شهرستان از تعدادی از پروژه های مسکن اندیمشک بازدید کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: پروژه ۲۲۰ واحدی مسکن اندیمشک با روند خوبی در حال انجام است و تا ۱۰ ماه آینده عملیات اجرایی پروژه به اتمام خواهد رسید و علاوه برآن پروژه ۱۰۰ واحدی مسکن محرومین را داشتیم. در اجرای این پروژه نا هماهنگی هایی وجود داشت که سبب توقف ساخت آن شده بود. در این زمینه عملیات اجرایی این پروژه اعم از تهیه نقشه و پروانه ساخت و بقیه امورات از یک ماه آینده آغاز خواهد شد.
 
رییس بنیاد مسکن کشور عنوان کرد: همچنین از تعدادی از روستاهای شهرستان مثل روستا دوکوهه، تنور بلند و ادریسی بازدید کردیم و قرار براین شد که طرح های هادی این روستاها بازنگری شود و در این بازنگری ها مشکلات و مسائل روستاها بررسی و تصمیمات لازم در این خصوص گرفته شود به خصوص در زمینه تامین مسکن برای جوانان روستاها باید اراضی را تامین کنیم و به جوانان روستاها واگذار کنیم.
 
به گزارش ایسنا، نیکزاد تصریح کرد: در زمینه اجرای طرح های هادی در شهرستان نیز با توجهاتی که نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و کمیسیون انرژی دارند تاکنون پیگیری های خوبی انجام شده است.
 
رییس بنیاد مسکن کشور گفت: طبق هماهنگی های انجام شده قرار شد برای هر کدام از روستاها، اعتباری به مبلغ یک میلیارد تومان در نظر گرفته شود و دهیاری، بخشداری و سایر عوامل در بنیاد مسکن دست به دست هم خواهند داد تا مشکلات معابر این روستاها که اکثرا زیرسازی شده و منتظر عملیات آسفالت هستند، حل شود.
 
وی افزود: در زمینه مسجد روستای تنوربلند که از روستاهای بزرگ شهرستان است و تعداد ۲۵۰ نفر خانوار دارد و با توجه به اینکه مردم نیاز به مسجد دارند قرار بر این شد تا یک ماه آینده همکاران ما نسبت به جانمایی محل مسجد و نقشه مهندسی آن اقدام کنند. همزمان با شروع عملیات اجرایی مسکن محرومین شهرستان، عملیات اجرایی مسجد را نیز براساس نقشه و جانمایی فنی آغاز خواهیم کرد.
 
رییس بنیاد مسکن کشور با اشاره به یک خبر ملی اظهار کرد: در تاریخ ۲۵ آبان ماه سال گذشته در شورای عالی مسکن  به ریاست رییس جمهور مصوب شد که وام مسکن روستایی به ۲۰۰ میلیون تومان برسد و این وام با سود ۵ درصد، بازپرداخت ۲۰ ساله و ضمانت سفته زنجیره ای سه نفره اعطا شود.
 
نیکزاد افزود: برای عملیاتی شدن این مساله باید دولت ۱۳ درصد ما به التفاوت را تامین می کرد و مقداری بار مالی بر دوش دولت وجود داشت که سازمان برنامه و بودجه در این زمینه گزارش مالی را به دولت ارائه داد و جلسات کارشناسی فشرده ای برای این موضوع برگزار کرد تا نهایتا رییس جمهور برای این موضوع تصمیم گیری کند. رییس جمهور نیز طی روزهای گذشته با پرداخت این تسهیلات موافقت و دستور کتبی خود را به سازمان برنامه و بودجه ارایه کرد.
 
وی بیان کرد: روستاییان متقاضی از روز شنبه، ۸ مردادماه می توانند به شعب بنیاد مسکن شهرستان ها در سراسر کشور مراجعه کنند و طبق هماهنگی انجام شده با بانک مرکزی، پرداخت تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی به بانک های عامل ابلاغ خواهد شد.
 
 نیکزاد عنوان کرد: در حال حاضر حدود ۵۰ درصد از واحدهای مسکونی روستایی در کشور مقاوم سازی شده است و طبق برنامه ریزی های انجام شده باید سالانه ۲۰۰ هزار واحد مسکونی را در روستاها مقاوم سازی کنیم. افق دید ما این است که در سال ۱۴۱۰ جشن گرفته شود و حتی یک واحد مسکونی روستایی غیر مقاوم نخواهیم داشت. منبع: ایسنا برچسب ها: موافقت ، وام200میلیونی ، مسکن روستایی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: موافقت وام200میلیونی مسکن روستایی رییس بنیاد مسکن کشور عملیات اجرایی مقاوم سازی انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۱۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود

ایسنا/خراسان رضوی نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر روستاها را رها کنیم و توجهی به مشکلاتشان نداشته باشیم حاشیه‌نشینی به مهمترین معضل تبدیل خواهد شد.

هادی محمدپور ۱۱ اردیبهشت در نخستین همایش وحدت و همدلی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد که در تالار همایش ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه و معرفی برنامه‌های خود، توسعه روستایی را از مهمترین اولویت‌های خود دانست و اظهار کرد: اگر روستاها را رها کنیم و توجهی به مشکلاتشان نداشته باشیم حاشیه‌نشینی به مهمترین معضل تبدیل خواهد شد.

نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید تمام توان خود را در خدمت به مردم و روستائیان به کار بگیریم، عنوان کرد: متأسفانه توسعه روستایی در دهه‌های گذشته مغفول مانده است.

بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مهمترین اولویت دولت و مجلس باشد

وی با اشاره به رویکرد مقام معظم رهبری در موضوع اقتصاد، گفت: دولت و مجلس باید اولین اولویت کاری خود را بهبود وضعیت اقتصادی و معیشت مردم و مهار گرانی‌ها قرار دهند.

محمدپور در همین خصوص خاطرنشان کرد: در نظرسنجی که صورت گرفت اولین اولویت خراسان رضوی موضوع گرانی، معیشت و اشتغال مردم و جوانان است، خوشبختانه در مجمع نمایندگان استان از ۱۸ نماینده ۱۲ نماینده جدید هستند که رویکرد همه بر اقتصاد و معیشت است.

وی با بیان اینکه کوچکترین اقدام دولت در زمینه مسائل اقتصادی در دورترین روستای منطقه گناباد و بجستان تأثیر بسیار زیادی دارد، گفت: برخی روستائیان با ۹۰۰ هزار تومان زندگی می‌کنند.

نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تا اقتصاد و این اسب سرکش تورم را آرام نکنیم و قیمت‌ها تثبیت نشود هیچ کاری در زمینه اشتغال، آسفالت و جاده و... شکل نخواهد گرفت، اظهار کرد: باید نرخ ارز و دلار و قیمت‌ها تثبیت شود.

وی با تأکید بر اینکه دولت و مجلس باید اولین اولویت کاری را بهبود اقتصاد و وضعیت معیشت مردم و مهار گرانی قرار دهند، افزود: در راستای رفع این مشکلات همه در حال تلاش هستند و این جای تقدیر دارد.

فرسودگی لوله‌های آب شرب مشکلی جدی

محمدپور خط انتقال آب گناباد را ۱۳۰ کیلومتر و بجستان را ۴۰ کیلومتر اعلام کرد و افزود: فرسودگی لوله‌های آب شرب از دیگر مشکلات جدی در این دو شهرستان است.

وی با بیان اینکه برای رفع این مشکلات اقدامات خوبی در حال انجام است، گفت: ۲۲ کیلومتر از مسیر خط لوله گیسور به گناباد تا یک ماه آینده در مسیر بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی همچنین افزود: آب‌شیرین‌کن‌های بجستان بالغ‌بر ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد که تاکنون ۵۰ میلیارد هزینه شده است. همچنین با ارتباطی که با وزارت نفت و استانداری برقرار شد امیدواریم تا یک ماه آینده اولین آب‌شیرین‌کن‌های این شهر وارد مدار شود و مشکل مردم در این زمینه حل شود.

وی با بیان اینکه همه ما به خصوص نخبگان وظیفه داریم در راستای رفع مشکلات مردم قدم برداریم، ادامه داد: تمامی مسائل و مشکلات از جمله خشکسالی و کاهش سفره‌های آب زیرزمینی را نباید با دولت مرتبط دانست.

مشکل برق را تا ۵ سال آینده داریم

وی با اشاره به اینکه چون در گذشته در حوزه زیرساخت‌های برق اقدامی نشده امروز شاهد خاموشی چاه موتورها هستیم، گفت: بر اساس آنچه اعلام شده تا ۵ سال آینده مشکل برق را خواهیم داشت.

محمدپور اذعان کرد: خاموشی چاه موتورها موجب وارد شدن خسارت‌های جدی به کشاورزان و دامداران در شهرهای مختلف شده و متضرر می‌شوند، استاندار خراسان رضوی به جد پیگیر هستند که امسال خاموشی‌ها را نداشته باشیم و یا به حداقل برسد. متأسفانه در زمینه توسعه زیرساخت‌های برق به خصوص در بجستان و پست جدید برق شهرک انار اقدام جدی نشده که در حال پیگیری هستیم.

مجلس قدرتمند، دولت را پاسخگو می‌کند

منتخب مردم بجستان و گناباد در دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس قدرتمند، دولت را پاسخگو می‌کند، تأکید کرد: قطعاً همه گروه‌های سیاسی در کنار ما خواهند بود. لذا به جد پیگیر هستم که با کمک نمایندگان محترم مشکلات مردم را حل و یا به حداقل برسانم.

وی ضمن اشاره به اهمیت بالای فرودگاه گناباد خاطرنشان کرد: فرودگاهی که به کمک مردم و نمایندگان و مدیران دغدغه‌مند ایجاد شد، برای اینکه به عنوان فرودگاهی منطقه‌ای، نقش خود را در توسعه منطقه ایفاء کند همچنان نیازمند پیگیری است.

محمدپور با بیان اینکه فرودگاه شهدای گناباد همچنان با مشکلاتی مواجه است، اذعان کرد: بوئینگ ۷۳۷ با ۱۴۰ صندلی اما با ۶۷ مسافر در فرودگاه شهدای گناباد به زمین می‌نشیند.

وی گفت: در شهرستان بجستان بحث راه را به طور جد در حال پیگیری هستیم و ان‌شاءالله که در این حوزه چند پروژه مهم را پی‌ریزی کنیم. از جمله این پروژه‌ها جاده دوغارون، خواف، گناباد و بجستان و پروژه جاده گناباد، بجستان و بردسکن است که در راستای توسعه کریدور شرق کشور محسوب می‌شوند. همچنین جاده‌های روستایی در اولویت‌های ما قرار دارند و در حال طرح‌ریزی و برنامه‌ریزی هستیم.

نماینده منتخب مردم گناباد و بجستان در ادامه توجه به قنوات را از دیگر اولویت‌ها دانست و بیان کرد: متأسفانه در سفر اول ریاست محترم جمهور در حوزه قنوات برای شهرستان‌های گناباد و بجستان تخصیص نداشتیم.

وی در همین خصوص خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ۶۵ درصد مردم منطقه گناباد و بجستان در بخش کشاورزی فعالیت دارند اگر نتوانیم قنات‌ها این میراث ماندگار اجدادی را حفظ کنیم اقتصادی شکل نخواهد گرفت.

ضرورت تبدیل شدن مجتمع آموزش عالی به دانشگاه

محمدپور در ادامه با بیان اینکه در حال جمع‌بندی پروژه‌ها هستیم تا در اختیار استاندار محترم قرار دهیم و برای سفر دور دوم ریاست محترم جمهوری مورد بررسی قرار گیرد، ادامه داد: علاوه بر این‌ پروژه‌های زیربنایی دیگری نیز از جمله مجتمع آموزش عالی برای اینکه تبدیل به دانشگاه شود در برنامه قرار دارد.

وی گفت: بیمارستان ۶۴ تخت خوابی بجستان نیاز به تطبیق و استفاده از ماده ۲۳ سازمان برنامه و بودجه دارد که وزارت بهداشت موافقت لازم را اعلام کرده و امیدوارم هرچه سریع‌تر کلنگ زنی شود.

شهرک صنعتی بجستان و معادن منطقه نیازمند توجه جدی مسئولان

منتخب مردم بجستان و گناباد در مجلس شورای اسلامی شهرک صنعتی بجستان و معادن منطقه را نیازمند توجه جدی مسئولان استانی دانست و افزود: میزان برداشتی که از معادن بجستان و گناباد انجام می‌شود حتی در خواف انجام نمی‌شود اما اصلاً راه مناسب ندارد و بسیار حادثه آفرین است.

وی با بیان اینکه در برنامه هفتم توسعه ۱۵ درصد منابع دولتی قرار است به مناطق محروم اختصاص یابد، گفت: تلاش می‌شود بتوانیم در راستای رفع مشکلات شهرستان گام‌های بهتری برداریم.

محمدپور نهضت ملی مسکن را یکی دیگر از مهمترین موضوعات اساسی دو شهرستان دانست و تصریح کرد: به جد می‌توان گفت رتبه اول و دوم استان مربوط به دو شهرستان گناباد و بجستان است.

تابستان امسال در گناباد با کمبود ۹۰ لیتر آب در ثانیه مواجه هستیم

وی با بیان اینکه مشکل اصلی در بجستان مربوط به کیفیت آب است، گفت: با نصب دستگاه آب‌شیرین‌کن این مشکل رفع خواهد شد، به زودی مشکل برخی روستاها هم رفع می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تابستان با کمبود ۹۰ لیتر آب در ثانیه برای گناباد مواجه خواهیم بود، گفت: با توجه به توسعه صنعت و ساخت ۳۶۰۰ مسکن ملی که تا یک سال آینده در گناباد به بهره‌برداری می‌رسد تا ۴ سال آینده باید برای این شهرستان هم دستگاه آب‌شیرین‌کن نصب کنیم.

در این همایش نمایندگانی از تشکل‌های فعال منطقه (سرای گناباد، مهک کاخک، یاقوت بجستان) در مشهد به ایراد صحبت پرداخته و نکاتی را بیان کردند، همچنین در پایان بیانیه‌ای با موضوع وحدت و همدلی قرائت شده و به امضای تعدادی از حاضرین رسید.

نخستین همایش وحدت و همدلی گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد با حضور پرشور گنابادی‌ها و بجستانی‌های مقیم مشهد و برخی مدیران این دو شهرستان و به همت تشکل‌های مردمی سرای گناباد، یاقوت بجستان و مهک کاخک در محل تالار همایش ابن هیثم دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • واگذاری اراضی طرح ملی مسکن روستایی در تربت حیدریه
  • واگذاری ۱۴۸۳ سند نهضت ملی مسکن و هزار فقره سند مالکیت روستایی در بندر خمیر
  • برنامه ریزی برای ساخت ۱۳۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود